به گزارش خبرگزاری مهر، محمداسماعیل مطلق با اشاره به برگزاری کارگاه ترويج ازدواج سالم در جوانان، هدف از این کارگاه را ارتقاء آگاهی پرسنل بهداشتی در زمينه ازدواج سالم و ابعاد بیان کرد و گفت: ارتقا مداخلات هوشمندانه در مورد ازدواج، ایجاد فضای مثبت در مورد ازدواج و ارتقا آگاهی پرسنل بهداشتی در زمينه اهميت آموزش مهارت های زندگی به جوانان از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه بوده است.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس با بیان این که براساس سرشماری سال ۹۰ ميزان باروري كلي در كشور ۱.۸ و در استان تهران ۱.۴ است، افزود: این میزان كمتر از سطح جانشيني است و برای پیشگیری از منفی شدن رشد جمعیت، این میزان باید حداقل ۲.۱ فرزند باشد.
مطلق یکی از فواید ازدواج سالم را نجات از سرگردانی بیان کرد و افزود: تکامل اجتماعی، ارضای صحیح غریزه جنسی و تداوم نسل، دوری از گناهان و کسب تقوا، طول عمر بيشتر، سلامت روان، رشد اخلاقي و معنوي و رشد اجتماعي از دیگر فواید ازدواج سالم است.
وی ادامه داد: در کارگاه ترويج ازدواج سالم مقرر شد که با همکاری معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، به دختران و پسران ازدواج نکرده در خصوص فواید ازدواج سالم، ملاک های انتخاب همسر و مهارت های زندگی به جوانان آموزش های لازم داده شود. همچنین در خصوص نگاه های متفاوت به زندگی در انتخاب همسر، سليقه ها و منش های متفاوت در بين زوجين، الگوها و عادت های خانواده ها در انتخاب يكديگر، لحاظ کردن معيار تحصيلات قابل قبول در طرفين، فرهنگ سازی به منظور ارزش دانستن ازدواج سالم و تشكيل خانواده در استانها و شهرستانها و برگزاری کارگاه ها با مشارکت جوانان تبادل نظر می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، كارگاه آموزش معيارهاي همسرگزينی مناسب به جوانان، به منظور ارتقا آگاهي كارشناس مسئولين سلامت جوانان روز دوشنبه ۲۶ بهمن ماه، با همكاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی وخدمات بهداشتي درمانی البرز، برگزار شد.
نظر شما